Пропустити навігацію

Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

01 листопада 2018 року в селі Новосілки Києво-Святошинського району відбулись урочистості до Дня працівника соціальної сфери України. Посадовці Київської області зібрались в одній будівлі, аби вкотре нагадати про важливість та непосильний вклад кожного з присутніх в сферу соціального забезпечення та щиро подякувати за наполегливість та завзятість.

До привітального слова був запрошений голова Київської обласної адміністрації Олександр Терещук, який запевнив, що завжди відкритий для людей та готовий вислухати кожного, хто потребує допомоги. Побажав присутнім професійних успіхів, невичерпної енергії, наснаги у професійній діяльності. Окремо Олександр Дмитрович відзначив роботу Пенсійного фонду Київщини та побажав триматись наміченого курсу до нових звершень.

До привітань долучились: заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, директор департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації Ігор Мещан, заступник Голови правління Київського обласного об’єднання організації роботодавців Віктор Воронін, Голова Київської обласної ради професійних спілок Валентин Кононенко, які бажали працівникам соціальної сфери міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.

За багаторічну, сумлінну працю та високий професіоналізм працівників органів управління Пенсійного фонду України Київської області було нагороджено подяками Міністерства соціальної політики України, Київського обласного комісаріату, головного управління Національної поліції у Київській області та почесними грамотами Пенсійного фонду України.

Кожен з присутніх отримав масу задоволення від проведеного часу та від перегляду концертної програми приуроченої до визначної події.

IMG 1c909dba49847caf69ffb3853f40a9c0 V 1024x768 - Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

IMG 0600 1024x683 - Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

IMG 0826 1024x683 - Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

IMG ff59da9f03fdecfdbfa0e2ee593e823f V 1024x612 - Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

IMG 0772 1024x683 - Урочиста подія до Дня працівника соціальної сфери України

background Layer 1