Пропустити навігацію

Зустріч з ветеранами-військовослужбовцями міста Василькова

  З метою покращення якості надання послуг, шляхом наближення їх безпосередньо до отримувача, 14 листопада, в приміщенні Ради ветеранів у військовому містечку № 11, відбулась зустріч заступника начальника управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Крістіни Присяжнюк, керівника Васильківського об’єднаного управління Пенсійного фонду  України Київської області Ганни Проскурні з військовими пенсіонерами та вдовами військовослужбовців.

  Присутніх проінформували про останні зміни в пенсійному законодавстві військовослужбовців, надали вичерпні відповіді на поставлені питання, зокрема: проведення індексації пенсій, підвищення розміру пенсій по втраті годувальника, виконання судових рішень, порядок формування грошового забезпечення з урахуванням введення в дію нових посад та інше.

  В черговий раз нагадали про електронні пенсійні посвідчення, документ який поєднує в собі одночасно функції пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки.

  По завершенню зустрічі голова ветеранської організації  Микола Задніпряний подякував за увагу до ветеранів та постійну плідну співпрацю Пенсійного фонду з ветеранами.

20181114 105649 1024x576 - Зустріч з ветеранами-військовослужбовцями міста Василькова20181114 104831 1024x576 - Зустріч з ветеранами-військовослужбовцями міста Василькова

background Layer 1