Пропустити навігацію

До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав Голова правління Пенсійного фонду України

  28 листопада 2018 року Голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус  разом з директором департаменту пенсійного забезпечення Оленою Охріменко  та за участю заступника голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера з робочим візитом  відвідали м. Чорнобиль.

  Робоча поїздка розпочалася з відвідування Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, яке обслуговує мешканців Вишгородського, Іванківського та Поліського районів.

  Начальник Вишгородського об’єднаного управління Оксана Тарасенко ознайомила всіх з організацією прийому громадян у громадській приймальні та роботою віддалених робочих місць району.

  Особливістю діяльності цього управління є те, що тут обслуговуються постраждалі внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та ті, хто проживає у Зоні відчуження. У Вишгородському об’єднаному управлінні перебуває на обліку понад 36 тис. пенсіонерів з них 29 тис. – учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи. У Зоні відчуження мешкають 23 пенсіонери «самосели», доставка пенсій яким здійснюється щомісяця 7-го числа працівниками поштового відділення.

  Особлива увага працівників фонду приділяється роботі Іванківського пункту прийому громадян в місті Чорнобиль, який функціонує в приміщенні Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильський спецкомбінат». Відкриття цього пункту саме в Зоні відчуження є невипадковим, оскільки на зазначеному підприємстві працює майже 1,5 тис. осіб з різних регіонів, які мають змогу отримати висококваліфіковану консультацію з проблемних питань щодо пенсійного забезпечення.

  Євгеній Валерійович позитивно відгукнувся щодо якості інформаційно-роз’яснювальної роботи Київщини, безпосередню  мова йшла про трансляцію відеороликів, створених фахівцями головного управління Пенсійного Фонду України у Київській області.

 Відвідавши Вишгородське об’єднане управління керівники направились до Національного музею-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році»,  де їх зустрів директор музею Іван Вікован, який провів екскурсію та показав алею із туй висаджену працівниками Фонду Київської області, яка веде до могили невідомому солдату. Також Іван Петрович звернув увагу, що двічі на рік працівники фонду прибирають територію музею, та молодь ознайомлюється з різноманітними експозиціями, серед яких й та, що присвячена героїчному подвигу наших співвітчизників під час проведення антитерористичної операції. Євгеній Валерійович  відзначив патріотичне виховання молоді в управлінні.

  В місті Чорнобиль Голова правління Пенсійного фонду України  Євген Капінус зустрівся з керівництвом Державного агентства України з управління зоною відчуження та генеральним директором Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильський спецкомбінат» Сергієм Костюком. Під час зустрічі обговорили питання погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України ДПС «Чорнобильський спецкомбінат», штатна чисельність працівників якого складає 1 347 осіб.

  Перебуваючи в м. Чорнобилі, Голова правління Пенсійного Фонду України вшанував пам’ять загиблих під час ліквідації наслідків на ЧАЕС та поклав квіти до пам’ятного меморіалу «Тим, хто врятував світ».

  Під час зустрічі з директором фінансовим ДСП «Чорнобильська атомна електростанція» Валерієм Салієм обговорювались шляхи погашення заборгованості до Фонду. В результаті обговорення досягнуто домовленості щодо строків погашення заборгованості.

  Крім того Голова правління поцікавився якістю надання послуг зі сторони працівників Пенсійного фонду Київщини жителям м. Славутич де проживають працівники ЧАЕС. Працівники в свою чергу запевнили, що якість обслуговування та наданих послуг знаходиться на високому рівні.

  Євген Валерійович також відвідав відділ поліції зони відчуження, начальник відділу поліції Ян Обжелянський та радник начальника Головного управління  національної поліції в Київській області Борис Семенюк доповіли Голові Фонду, що до них в зону відчуження регулярно приїздить начальник пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській  області Алла Васильєва та надає фахові розяснення щодо змін в пенсійному законодавстві. Також було зазначено, що у відділі поліції працюють співробітники не тільки з Київської області, а також з інших областей України.

IMG 385758a2d7e6c40dd64471f9d6f311f6 V 300x225 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 81bc22ce5750e6e546e7f0a46e58b060 V 300x169 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 6f75679a6e1fc06f470963d3da11b974 V 300x225 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду України3 300x225 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 5994 300x200 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду України4 300x225 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниCNP 9983 300x200 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 6244 300x200 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 6213 300x200 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду УкраїниIMG 6097 300x200 - До м. Чорнобиль з робочим візитом завітав  Голова правління Пенсійного фонду України

 

 

background Layer 1