Пропустити навігацію

Проведено підсумки  роботи Кагарлицького об’єднаного управління ПФУ у 1 півріччі 2018 року

 

19 липня 2018  року в Кагаfoto1 300x225 - Проведено підсумки  роботи Кагарлицького об’єднаного управління ПФУ  у 1 півріччі 2018 рокурлицькому об’єднаному управлінні ПФУ Київської області відбулася нарада за підсумками роботи управління у 1 півріччі 2018 року під головуванням першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області  Василя Верещака.

Нарада відбувалася у приміщенні ПрАТ «Кагма», на яку були запрошені голови райдержадміністрацій, голови районних рад та голови громадських організацій Кагарлицького, Богуславського та Миронівського районів.

ПрАТ «Кагма» – це модернізоване підприємство європейського рівня, яке спеціалізується по переробці молочної сировини та виробництві  молочної продукції та вершкового масла і є одним з найбільших платників Кагарлицького району.

Про роботу управління за 1 півріччя 2018 року доповіли заступник начальника Людмила Візьонок та заступник начальника фінансово-економічного відділу Наталія Геращенко.

У своїй доповіді Людмила Візьонок зазначила, що основне завдання – своєчасне призначення, перерахунки та виплата пенсій – виконане. Протягом І півріччя управлінням у повному обсязі профінансовано пенсійні виплати на загальну суму близько 508 млн. гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року загальні видатки зросли майже на 124 млн. грн.

Також вона розповіла про роботу громадських приймалень управління, в тому числі пунктів обслуговування громадян, виплату пенсій через банківські установи та центри поштового зв’язку, опитування пенсіонерів, звернення громадян та про проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Наталія Геращенко повідомила, що робота управління протягом звітного періоду була спрямована на виконання планових показників надходження   власних  коштів  до  бюджету  Фонду у 1 півріччі 2018 року, легалізацію заробітної плати та зайнятості  населення, співпрацю з місцевими органами влади та соціальними партнерами, вжиття заходів щодо стягнення заборгованості до бюджету.

Так, станом на 01.07.2018 р. загальна сума заборгованості до Кагарлицького об’єднаного УПФУ Київської області складає 1 млн. 241,4 тис.грн., з якої суму дієвого боргу – 592,2 тис.грн.,  безнадійний борг – 571,8 тис.грн., борг підприємств банкрутів – 77,4 тис.грн.

З метою погашення боргів  протягом  6 місяців 2018 р. здійснено наступні заходи: проведено робочу зустріч з ліквідатором Миронівського БМУ Поліщуком С.А.; надаються матеріали по боржниках із дієвим статусом боргу на розгляд тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат; проведено 22 засідання робочої групи спільно з ДВС та фіскальною службою з метою підведення підсумків від проведених заходів та планування дій по виконанню відкритих виконавчих проваджень; в повному обсязі погашено заборгованість з відшкодування пільгових пенсій по КСП «Маслівське» -12,0 тис.грн.

На виконання Плану заходів щодо координації спільних дій по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників та нарахування заробітної плати менше мінімальної, проводиться тісна співпраця з Державною службою України з питань праці та Державною фіскальною службою України. Після опрацювання інформації, до служб було надіслано інформацію по 155 застрахованих особах, які мають ознаки можливих порушень законодавства про працю для вжиття відповідних заходів реагування. Крім того, Кагарлицьким об’єднаним УПФУ протягом 6 місяців 2018 року по 37 страхувальниках, які виплачують заробітну плату менше мінімальної, направлено повідомлення до місцевих органів виконавчої влади та соціальних партнерів.

Підводячи підсумки наради, Василь Верещак позитивно оцінив роботу управління та подякував за співпрацю представникам місцевих органів виконавчої влади, зазначив про ефективність проведення  інформаційно-роз’яснювальної роботи серед усіх верств населення та побажав і надалі йти у такому ж напрямку для подальшої успішної роботи управління.

foto2 300x225 - Проведено підсумки  роботи Кагарлицького об’єднаного управління ПФУ  у 1 півріччі 2018 року

 

background Layer 1