Пропустити навігацію

Проведено підсумкову нараду за результатами роботи Фастівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року

37312678 2118985781677975 6875277346996224000 n 225x300 - Проведено підсумкову нараду за результатами роботи Фастівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року18 липня 2018 року відбулася виїзна підсумкова нарада за результатами роботи управління за І півріччя 2018 року за участю першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака.

На підсумковій нараді, яка проходила у Борівській селищній раді були присутні: Людмила Микитюк – депутат Борівської селищної ради;           Оксана Коломієць – інспектор військово-облікового столу Борівської селищної ради; Валентина Перга – начальник управління соціального захисту населення Фастівської райдержадміністрації; Дмитро Босой – в.о. Борівського селищного голови.

Під час наради розглядалися ряд актуальних питань, зокрема щодо роботи Фастівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, стану пенсійного забезпечення, стану актуальності даних в реєстрі застрахованих осіб.

Також найактуальнішим питанням сьогодення залишається наповнення бюджету та погашення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України. Зокрема було зазначено, що найбільшими боржниками до Фонду являються: КП РРТС “Веста” – понад 1,6 млн. грн., ДП “Триліський спиртовий завод”- майже 1,5 млн. грн., ТОВ НВО ФЗХМ “Червоний Жовтень” – 78,5 тис. грн.

По закінченню наради перший заступник начальника головного управління Василь Верещак в першу чергу подякував колективу управління за пророблену роботу в І півріччі 2018 року та особливу увагу звернув на тісній співпраці із соціальними партнерами щодо погашення заборгованості до Пенсійного фонду, контроль за своєчасністю виплати пенсій через поштові відділення, проведення інформаційно -роз’яснювальної роботи щодо легалізації заробітної плати.

background Layer 1