Пропустити навігацію

Кадрове забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області підтримує в активному стані роботу над питаннями кадрового забезпечення своїх функціональних підрозділів.

6 березня начальник управління персоналу та організаційно – інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Сергій Навроцький відвідав Навчально-науковий інститут права Національного університету Державної фіскальної служби України, профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації та провів зустріч зі студентами цього закладу. На зустрічі були присутні близько 100 студентів 4 курсу, які найближчим часом стануть випускниками, та перед якими постане питання професійного вибору.

Проведення такого заходу відбулося за сприяння Директора Навчально-наукового інституту права – Василя Топчія, доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України

Під час спілкування з слухачами розповіли молоді про реальну можливість отримати роботу, яка стане стартовою позицією в кар’єрі, окреслили коло завдань, покладених на кожен із представлених підрозділів, про престиж, соціальні гарантії та переваги, які забезпечує статус державного службовця.

За підсумком проведеного заходу було надані брошури з інформацією про умови вступу на державну службу та переваги  роботи.

Slajd1 - Кадрове забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

background Layer 1