Пропустити навігацію

Спільні дії органів влади щодо подальших дій з наповнення бюджету Пенсійного фонду України

10.12.2018 в Київській облдержадміністрації за ініціативи головного управління Пенсійного фонду України в Київській області відбулась нарада за участі головного управління Пенсійного фонду України у Київській області,  Головного управління Державної фіскальної служби України у Київській області, виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області та Головного управління Держпраці Київської області.

Метою зустрічі стало визначення подальших дій з наповнення бюджету Пенсійного фонду України та погашення боргів зі сплати єдиного соціального внеску.

Учасники наради обговорили спільні дії щодо виконання доведеного завдання по сплаті єдиного соціального внеску на грудень 2018 року в сумі 1 178 млн.грн. та стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску. Станом на 01.12.2018 заборгованість  складає 439 млн. грн., у грудні 2018 року планується виплатити пенсії на суму 1 548 млн.грн.

За результатами наради намічено ряд заходів щодо подальшої спільної роботи з погашення боргів та наповнення бюджету Фонду. Так, досягнуто домовленості з Державною виконавчою службою Головного територіального управління юстиції області щодо негайної перевірки виконання виконавчих проваджень по найбільших боржниках, на користь Державної фіскальної служби. Головному управлінню Державної фіскальної служби України у Київській області передати узгоджені вимоги про сплату боргу по єдиному соціальному внеску на стягнення до органів Державної виконавчої служби. Особлива увага також була приділена питанню легалізації заробітної плати. Було відмічено, що ще не в усіх містах та об’єднаних територіальних громадах ефективно працюють інспектори праці.

IMG 45c58a1f25229d8f28981e853107944f V 1024x768 - Спільні дії органів влади щодо подальших дій з наповнення бюджету Пенсійного фонду України

background Layer 1