Пропустити навігацію

Візит голови Київської обласної державної адміністрації до Пенсійного фонду Київщини

21 грудня 2018 року з робочим візитом до головного управління Пенсійного фонду України у Київській області завітав голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук. Слід зазначити, що це перший візит голови обласної державної адміністрації Київщини до обласного Пенсійного фонду за всю історію існування Фонду Київської області. Голова обласної державної адміністрації прибув аби особисто привітати працівників з 28 річницею від дня створення Пенсійного фонду України. Олександр Дмитрович висловив слова вдячності за роботу та запевнив, що усіляко сприятиме у вирішенні питань, які будуть сприяти удосконаленню роботи Пенсійного фонду області.

Начальник головного управління Василь Фатхутдінов подякував очільнику облдержадміністрації за тісну співпрацю та відкритість, що дає можливість у найкоротші терміни вирішувати нагальні питання пенсійного характеру. Приєднуючись до вітань, Василь Гайнулович зачитав телефонограму голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса: “Історію Фонду творять його співробітники. Ваш досвід, професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи є основою для розвитку системи Пенсійного фонду, а в підсумку – запорукою надійного соціального забезпечення тих, хто його потребує” – озвучив Василь Гайнулович.

До вітального слова долучився й колишній керівник Пенсійного фонду Київщини Микола Павелко. З теплими спогадами про минуле та настановами й порадами на майбутнє звернувся до колективу ветеран Фонду.

З нагоди визначної дати та за сумлінну працю подякою Київської обласної державної адміністрації був відзначений Микола Петрович Павелко, який з 1998 по 2001 роки працював на керівних посадах головного управління Пенсійного фонду України у Київській області. Подяку Миколі Петровичу  особисто вручив голова Київської обласної державної адміністрації.

А також подякою Київської обласної ради був відзначений ще один ветеран Білоус Леонід Васильович за вагомий внесок у виконання завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України.

Окрім того, кращі працівники були нагороджені подяками головного управління ПФУ у Київській області.

1 3 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини2 2 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини

Pryvitannya Kapinusa - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини4 2 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини5 1 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини3 2 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини

9 1024x683 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини6 857x1024 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини

7 676x1024 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини

8 805x1024 - Візит голови Київської обласної державної адміністрації  до Пенсійного фонду Київщини

 

background Layer 1