Пропустити навігацію

Підсумки роботи в І півріччі 2018 року підведено на Переяславщині

DSC 0515 1024x683 - Підсумки роботи в І півріччі 2018 року підведено на Переяславщині4 липня в адмінприміщенні приватного підприємства «Земля Переяславщини» відбулася нарада за підсумками роботи Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області у І півріччі 2018 року. Засідання відбулось під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова та за участі голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрія Клименка, голови Яготинської райдержадміністрації Василя Шмигановського, керівника ПП «Земля Переяславщини» Олександра Яреми, голови Переяслав-Хмельницької районної ради Петра Качкалди, голови ревізійної комісії ТОВ «Сільськогосподарське підприємство ім.. А.Г. Кравченка» Володимира Семеняки, керівництва та працівників Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.
База проведення наради була обрана недарма, адже підприємство «Земля Переяславщини», що займається вирощуванням зернових та технічних культур, справно сплачує податки до бюджету та сприяє реалізації державної політики у сфері легалізації заробітної плати. тут працює 40 осіб, середня заробітна плата яких становить близько 8 тисяч гривень. Середньомісячний розмір єдиного внеску, що сплачує підприємство, становить 40 тисяч гривень.
Голова ревізійної комісії ТОВ «Сільськогосподарське підприємство ім. А.Г. Кравченка» Володимир Семеняка повідомив, що протягом першого півріччя 2018 року підприємство сплатило 1 мільйон 200 тисяч гривень єдиного внеску, що в порівнянні до 1 півріччя минулого року більше на 400 тисяч гривень. Також висловив слова вдячності працівникам Фонду за професійність та високий рівень надання послуг.
Під час засідання було заслухано керівників структурних підрозділів об’єднаного управління. Інформація, доведена до відома присутніх, викликала жваву дискусію та предметні обговорення. Так, на обліку в Переяслав-Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області перебуває 17,5 тисяч пенсіонерів. Середній розмір пенсії становить 2100 гривень. Найбільшими боржниками є: ЗАТ «Переяслав-Хмельницький хлібзавод» (борг – 320,8 тис.грн.), ТОВ «Яготинський цегельний завод» (борг – 36,9 тис.грн.), ТОВ «Фідес» (борг – 32,4 тис.грн.).
Наприкінці засідання представники місцевої влади висловили вдячність працівникам Фонду за співпрацю та якісне виконання своїх завдань. Запрошені до засідання учасники антитерористичної операції Володимир Луценко та Сергій Гришко запевнили, що зауважень до роботи об’єднаного управління в них чи їхніх побратимів не виникало, а всі питання вирішуються вчасно та оперативно.
Підсумовуючи результати засідання, начальник головного управління Василь Фатхутдінов наголосив на неухильному дотриманні законодавства щодо призначення та перерахунку пенсій, виконанні заходів з питань легалізації зайнятості населення та заробітної плати, погашення заборгованості з платежів до Фонду, залучення пенсіонерів до подання документів на підготовку та подальшого виготовлення електронного цифрового посвідчення, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо доступу громадян до сервісів дистанційного обслуговування, в тому числі через реєстрацію на веб-порталі пенсійних послуг та підключення до СМС-інформування, забезпечення ознайомлення з виконавчими провадженнями, які перебувають на виконанні в органах Державної виконавчої служби, облаштування будівель, приміщень та стоянок з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, проведенні аналізу розташування сервісних центрів в районних центрах та містах з метою доступності надання послуг громадянам.

DSC 0494 1024x683 - Підсумки роботи в І півріччі 2018 року підведено на ПереяславщиніDSC 0531 1024x683 - Підсумки роботи в І півріччі 2018 року підведено на ПереяславщиніDSC 0545 1 1024x683 - Підсумки роботи в І півріччі 2018 року підведено на Переяславщині

background Layer 1