Пропустити навігацію

Підсумкова нарада Білоцерківського об’єднаного управління ПФУ Київської області

23 липня 2018 року на базі Київської обласної торгово-промислової палати відбулася нарада за підсумками роботи Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області в І півріччі 2018 року.
У нараді взяли участь: заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, керуючий справами Білоцерківської райради Володимир Шевченко, І віце-президент Київської обласної торгово-промислової палати Едуард Якушев, виконавчий директор Білоцерківської міської організації роботодавців Іван Чаус, керівник Білоцерківського ВП «Весна» Українського товариства глухих Людмила Тюхта, голова Білоцерківської ветеранської організації працівників МВС, ЧАЕС Лариса Будова, голова ветеранської організації працівників Білоцерківського об׳єднаного управління Наталія Бабич, генеральний директор ПрАТ «Росава» Олександр Даліба, голова Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктор Рудий, Фурсівський сільський голова Микола Фурсенко, начальник відділу з питань охорони праці Білоцерківського міськвиконкому Ірина Блага, завідувач сектором праці та трудових відносин відділу праці Білоцерківського міськвиконкому Алла Грищенко.
Відкрив нараду перший заступник начальника головного Василь Верещак, який визначив головні завдання управління щодо вдосконалення взаємодії з органами місцевої влади, соціальними партнерами, ветеранськими та громадськими організаціями, спрямовані на збільшення надходження коштів, погашення заборгованості, захисту прав застрахованих осіб, легалізації заробітної плати.
Під час наради заслухано звіт начальника об’єднаного управління Костянтина Будко про підсумки роботи об’єднаного управління за І півріччя 2018 року,
Перший заступник начальника об’єднаного управління Віолета Мелашенко доповіла про організацію роботи з надходження платежів до Пенсійного фонду України, погашення заборгованості з їх сплати, легалізації заробітної плати та захист прав застрахованих осіб. Зокрема Віолета Анатоліївна зазначила, що загальна заборгованість, що обліковується в Білоцерківському об’єднаному управлінні ПФУ станом на 01.07.2018 року складає 55 млн. грн., 91 % (50 млн. грн.) від усієї заборгованості – це борг з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах. З початку року заборгованість по відшкодуванню пільгових пенсій зросла на 2 млн. грн., в середньому на 330 тис. щомісячно. Найбільшими боржниками є ПрАТ «Білоцерківський завод ГТВ» ( борг -17,5 млн грн), ПрАТ «Техмашремонт» (борг – 1,3 млн. грн.), ТОВ «Інтер ГТВ» (655 тис. грн.), ТОВ «Селена» (борг – 380 тис. грн.).
Олени Голуб, заступника начальника об’єднаного управління про пенсійне забезпечення та хід реалізації пенсійної реформи. Олена Іванівна повідомила, що станом на 01 липня на обліку в управлінні перебуває понад 112 тис. пенсіонерів. Після проведених перерахунків, в рамках реалізації пенсійної реформи, середній розмір пенсії по регіону зріс на 450 гривень і тепер становить 2204 гривень.
Одним із основних завдань управління є своєчасне і в повному обсязі призначення, перерахунки та виплата пенсій у відповідності з вимогами чинного законодавства, якісне обслуговування громадян. З метою наближення послуг до громадян, функціонує 6 громадських приймалень, які працюють за принципом «єдиного вікна», 5 пунктів прийому громадян та стільки ж агентських пунктів. Спеціалістами управління постійно проводиться опитування пенсіонерів щодо вчасності виплати пенсій поштовими відділами зв’язку, якості обслуговування населення. За 6 місяців поточного року до залів обслуговування громадян, які працюють за принципом «єдиного вікна», звернулось з різних питань 61191 громадян, до пунктів прийому громадян – 339 осіб.
Участь в обговоренні поставлених перед управлінням завдань приймали всі присутні і наприкінці наради перший заступник начальника головного управління Верещак Василь Миколайович, підвівши підсумки, наголосив на необхідності покращення роз’яснювальної роботи серед майбутніх пенсіонерів, посиленні роботи щодо погашення заборгованості, продовженні співпраці з соціальними партнерами щодо захисту інтересів, як пенсіонерів так і застрахованих осіб.
По закінченню наради Василь Верещак вручив Подяку головного управління ПФУ у Київській області Галині Бушуєвій, начальнику фінансово-економічного відділу за сумлінну працю та з нагоди Дня бухгалтера.

IMG 20180723 152215 1024x768 - Підсумкова нарада Білоцерківського об’єднаного управління  ПФУ Київської області

IMG 20180723 140343 1024x768 - Підсумкова нарада Білоцерківського об’єднаного управління  ПФУ Київської області

IMG 20180723 140505 1024x768 - Підсумкова нарада Білоцерківського об’єднаного управління  ПФУ Київської області

background Layer 1