Пропустити навігацію

Підведено підсумки роботи Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року

IMG 3221 300x225 - Підведено підсумки роботи Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року24 липня 2018 року під головуванням першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя  Верещака було проведено виїзну підсумкову нараду за результатами роботи Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області в І півріччі 2018 року.

Нарада відбулась в центрі позашкільної роботи „Мрія” Баришівської районної ради, що входить в десятку найбільших дитячих закладів України. В закладі працює 54 працівники, в основному педагоги, а відвідувачів близько 3800 дітей, які займаються в різних гуртках.

На нараді були присутні: начальник об’єднаного управління Наталія Коваленко, перший заступник голови Баришівської районної державної адміністрації Віталій Гордієнко, керуючий справами виконавчого комітету Березанської міської ради Надія Слухай, заступник голови селищної ради Жанна Данчук, начальник управління соціального захисту населення та праці Березанської міської ради Лариса Москаленко, представник Баришівської районної ради, директор Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» Сергій Головерда, представники районної газети „Баришівський вісник”, спеціалісти управління.

Під час наради звітували керівники об’єднаного управління, які проінформували про позитивні напрацювання та проблемні питання, над вирішенням яких необхідно працювати у подальшому. Зокрема зазначили, що на обліку в управлінні перебуває 15282  пенсіонера. Після проведених перерахунків, в рамках реалізації пенсійної реформи, середній розмір пенсії по району зріс на 464,00 гривень і тепер становить 2225,00 гривень, також збільшилась кількість звернень громадян. Якщо на початку року отримували в середньому близько 84 звернень на місяць, то на сьогодні – 110 звернень.

З метою наближення послуг до громадян, функціонує 2 громадських приймальні, які працюють за принципом «єдиного вікна», 2 пункти прийому громадян (де прийом здійснюється безпосередньо працівниками Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області) та 3 агентських пункти (в яких окремі функції виконують агенти – працівники сільських рад).

Що стосується доходів управління, то загальний план з надходження коштів виконано на 101,4 %, до бюджету Фонду надійшло 571,3 тисяч гривень.

Продовжується робота по забезпеченню погашення заборгованості, яка на  становить понад 122,8 тисяч гривень, в т.ч. за страховими внесками на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування  25,7 тис. грн.  Проводяться заходи по стягненню заборгованості, що перебуває на розгляді у судах та на виконанні в органах виконавчої служби. Найбільшими боржниками до Фонду являються: 4 юридичні особи (ВАТ „Коржівське – 17,0 тис. грн., ТОВ АФ „Агрофірма „Шовкове” – 2,7 тис. грн.,  ТОВ „”М.Т.М.” – 1,7 тис. грн.,  ТОВ „Березанське ПМТЗ” – 3,4 тис.грн.) та 1 фізична особа – підприємець (Дехтяренко Л.О. – 1,0тис.грн). З них 1  банкрут – 17,0 тис. грн. По боржнику ВАТ „Березанський комбікормовий завод” підписана мирова угода.

Підводячи підсумки наради, Василь Верещак позитивно оцінив роботу управління та подякував за співпрацю представникам місцевих органів виконавчої влади, особливу увагу звернув на проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед усіх верств населення та побажав і надалі йти у такому ж напрямку для подальшої успішної роботи управління.

IMG 3209 1024x768 - Підведено підсумки роботи Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року

background Layer 1