Пропустити навігацію

До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб

  14 березня 2019 року відбулась зустріч з пенсіонерами Романівської сільської ради Поліського району, яких загалом по регіону на сьогодні налічується 1697 осіб.

  Дана зустріч пройшла за участі: заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галини Колошмай, голови Поліської районної державної адміністрації Олександра Жданова, заступника голови Олександра Ільницького, начальника управління соціального захисту населення Поліської РДА Марії Кульчицької, завідувача Поліським сектором обслуговування громадян Вишгородського об’єднаного управління Фонду Київської області Людмили Руденко та голови Романівської сільської ради Тамари Сікорської.

  Кожна людина похилого віку прагне уваги не тільки від близьких і рідних, а й від держави. Тому, очільники вирушили до найвіддаленішого населеного пункту даного району – с. Нівецька, в якому проживає 4 пенсіонера.

  Захід відбувся у форматі «Мобільного соціального офісу», під час якого керівники відвідали кожного пенсіонера села, аби обговорити найактуальніші питання соціального захисту на сьогодні. Окрім того була надана допомога в оформлені субсидії на тверде паливо.

  До кожного будинку, як заведено в Україні, завітали із хлібом та щирими побажаннями світлого майбутнього та мирного неба над голово.

1 3 768x1024 - До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб5 1 1024x768 - До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб4 1 768x1024 - До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб3 1 1024x768 - До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб2 2 1024x768 - До найвіддаленішого куточка Київщини завітали керівники соціальних служб

background Layer 1