Пропустити навігацію

Спільні дії щодо погашення боргів зі сплати єдиного внеску та легалізації трудових відносин

  Питання погашення заборгованості із сплати єдиного внеску та легалізації трудових відносин – на контролі фахівців Пенсійного фонду Київщини.

  Так, 27 березня 2019 року начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Фатхутдінов Василь, на виконання доручення голови облдержадміністрації від 09.01.2019року № 2-1 взяв участь у нараді,  під головуванням заступника голови Київської облдержадміністрації щодо забезпечення  погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску та забезпечення своєчасного перерахування стягнутих коштів за виконавчими документами.

  На нараді були присутні представники Головного управління Державної фіскальної служби, головного управління Держпраці у Київській області та філії Київської міської дирекції Акціонерного  товариства «Укрпошта».

  Після обговорення зазначеної інформації присутнім було накреслено шляхи вирішення.

   За підсумками наради  надано доручення провести в квітні місяці он-лайн нараду з органами контролюючої та виконавчої влади, аби безпосередньо розглянути проблемні питання на місцях.

2 3 - Спільні дії щодо погашення боргів зі сплати єдиного внеску та легалізації трудових відносин1 4 - Спільні дії щодо погашення боргів зі сплати єдиного внеску та легалізації трудових відносин

background Layer 1