Пропустити навігацію

Заходи з детінізації ринку праці та ліквідації заборгованості із сплати єдиного внеску обговорили в Баришівському районі

  Фахівці Пенсійного фонду, спільно з фахівцями центру зайнятості та інспекції праці, реалізують заходи щодо детінізації ринку праці та зменшення заборгованості по єдиному соціальному внеску.

  27 березня 2019 року заступник начальника фінансово-економічного управління –начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Антошко Оксана  та голова комісії з припинення Баришівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Коваленко Наталія взяли участь в семінарі, який відбувся в центрі зайнятості Баришівській районній філії Київського обласного центру зайнятості.

  Під час семінару   інформували роботодавців про зміни  пенсійного законодавства, наголосили на важливості легального працевлаштування і необхідності дотримання трудового законодавства, ознайомили з електронним сервісом  Веб-порталу Пенсійного фонду.

  За результатами проведеного заходу вирішили проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами підприємницької діяльності щодо відповідальності за використання нелегальної робочої сили.

IMG 2f0bfa2ea8fcf10b62c2770a444e2ad3 V - Заходи з детінізації ринку праці та ліквідації заборгованості із сплати єдиного внеску обговорили в Баришівському районіIMG 5ef8a5a1cd9a09964975c856a962d92e V - Заходи з детінізації ринку праці та ліквідації заборгованості із сплати єдиного внеску обговорили в Баришівському районі

background Layer 1