Пропустити навігацію

У Кагарлицькому ОУПФУ є можливість обслуговування громадян з обмеженими можливостями

  Під особливим контролем перебуває  в Кагарлицькому об’єднаному управлінні ПФУ Київської області сумлінне виконання  спеціалістами  своїх службових обов’язків у поєднанні з шанобливим ставленням до громадян та дотриманням високої культури спілкування. Колектив управління  в роботі керується принципом  – „Не людина йде до держави зі своїми проблемами, а сама влада виявляє ці проблеми та надає необхідну допомогу”.

  Дотримуючись стандартів обслуговування громадян, спеціалісти управління постійно залучають відвідувачів для надання оцінки якості умов ведення прийому.

  І звісно, особлива увага приділяється створенню інклюзивного середовища для осіб відповідної категорії. Тож для забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до будівлі управління, вхід до приміщення обладнаний пандусом, який відповідає всім необхідним нормам, обладнано кнопкою швидкого виклику, а для осіб з проблемами зору  – інформаційні таблички  дубльовані шрифтом  Брайля. Також спеціально для таких відвідувачів облаштована і туалетна кімната в приміщенні.

  Відвідування осіб з обмеженими особливостями показали, що такі люди понад усе потребують сьогодні нашої уваги, підтримки та конкретної допомоги у вирішенні побутових проблем.

  Таким спеціально створеним умовам прийому громадян у приміщенні управління, що знаходиться на вулиці Парковій, 14,  дав гарну позитивну оцінку і місцевий активіст Тарас Стешенко, який неодноразово звертав увагу на можливість безперешкодного доступу всіх категорій громадян до приміщення.

foto1 - У Кагарлицькому ОУПФУ є можливість обслуговування громадян з обмеженими можливостямиfoto2 - У Кагарлицькому ОУПФУ є можливість обслуговування громадян з обмеженими можливостями

 

background Layer 1