Пропустити навігацію

День кар’єри в Інституті банківських технологій та бізнесу

  03 квітня 2019 року начальник управління персоналу та організаційно – інформаційної роботи Сергій Навроцький разом з начальником відділу контролю операційних процесів управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю Наталією Міштою та головним спеціалістом управління персоналу та організаційно – інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Анастасією Зубовою прийняли участь у Дні кар’єри, що організований Інститутом банківських технологій та бізнесу Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи».

  Даний захід є прекрасною нагодою щоб презентувати серед студентів, які здобувають ступінь вищої освіти бакалавр та магістр за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Економіка», «Кібербезпека» вакантні посади головного управління Пенсійного фонду Київщини.

  Фахівці проінформували майбутніх випускників щодо перспектив і гарантій державної служби, а також її переваг перед іншими роботодавцями. Наголосили, що робота працівників Пенсійного фонду спрямована на забезпечення соціального захисту населення, зокрема тих категорій, які найбільш його потребують.

  Наприкінці проведеного заходу були надані брошури з додатковою інформацією про умови вступу на державну службу.

A6834C9D 9A14 4018 9876 91B41A1749B6 - День кар’єри в Інституті банківських технологій та бізнесу91BA67DD 39A8 4208 99F5 147C542EAEEE - День кар’єри в Інституті банківських технологій та бізнесу

background Layer 1