Пропустити навігацію

День довкілля

  За багаторічною доброю традицією, в День довкілля, працівники головного управління Пенсійного фонду України у Київській області 20 квітня взяли участь в Дні довкілля на території Національного музею-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році» в селі Нові Петрівці Вишгородського району.
  Дружнім колективом головного управління, за підтримки соціальних партнерів, відбулося прибирання зеленої зони заповідника. До цього заходу долучились: голова Київського обласної організації “Українська спілка ветеранів Афганістану” Олександр Янківський з побратимами, голова громадської спілки “Всеукраїнська спілка інвалідів Чорнобиля” Іван Дерда та голова Київської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України” Михайло Хрущенко.
  У дружній атмосфері учасники заходу прибирали територію, ділились життєвим досвідом, враженнями та гарним настроєм і як результат – зелена зона заповідника ще більш гостинно зустрічає гостей музею.
  На території заповідника око милують туї, висаджені вздовж алеї, яку увінчує пам’ятний знак «Алея висаджена працівниками головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, 04 жовтня 2014 року».
  За традицією – поклали квіти до пам’ятника визволителям Києва та до пам’ятника «Невідомому солдату», а плідно попрацювавши, учасники заходу мали змогу відвідати й сам музей-заповідник.
  Задля все яскравішого занурення відвідувача в атмосферу минулого, працівники закладу ведуть безперервну грандіозну роботу у пошуках нових експонатів для поновлення національного надбання. Завдяки цьому музей впевнено називають центром патріотичного виховання молоді.
  Відвідавши історико-культурний комплекс, гості познайомились з різноманітними експозиціями, серед яких й та, що присвячена героїчному подвигу наших співвітчизників під час проведення антитерористичної операції.
  Такі заходи укріплюють дух патріотизму, підштовхують на звершення добрих справ, допомозі своїй країні, тому, міцно вкоренившись, ці традиції і надалі підтримуватимуться всім колективом, адже таким чином проявляється активна громадська позиція та любов до рідного краю.
  Як відзначив директор музею, заслужений працівник культури України Іван Вікован, Пенсійний фонд Київщини – чи не єдина організація, яка долучаються до щорічного прибирання та оздоблення території заповідника. Та щиро подякував працівникам за те, що вони завжди вчасно надають консультації та роз’яснення з питань пенсійного законодавства.

DSC 0494 - День довкілляDSC 0498 - День довкілля

DSC 0483 - День довкілля2 2 - День довкілля

DSC 0425 - День довкілля

DSC 0406 - День довкілля

DSC 0385 - День довкілля

DSC 0396 - День довкілляDSC 0551 - День довкілля     

background Layer 1