Пропустити навігацію

Семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громад

   16 травня ц.р. за ініціативи департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації в с. Фурси відбувся семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громад, керівниками управлінь соціального захисту населення райдержадміністрації.

   Захід пройшов за участі заступника голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера, голови Фурсинської об’єднаної територіальної громади Миколи Фурсенко, директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігора Мещана, заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Олени Зорка та представників Міністерства соціальної політики.

   Під час семінар-наради розглянули питання про основні завдання та напрямки надання соціальних послуг населенню об’єднаних територіальних громад (далі ОТГ) та поглиблення співпраці з управліннями соціального захисту населення.

   Зокрема, Олена Зорка зупинилась на питанні наближення послуг Фонду Київщини до громадян області.

   Так, Олена Юріївна закликала до співпраці присутніх на заході голів ОТГ та заручилась їхньою підтримкою в частині облаштування віддалених робочих місць для працівників Фонду, задля надання послуг мешканцям громад.

   Окремо заступник начальника головного управління Фонду Київщини зупинилась на питанні проведення пенсійних виплат та закликала голів ОТГ до спільного контролю вчасної доставки пенсій АТ «Укрпошта».

IMG 8f1433bc13741428bc2b0219b0517681 V - Семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громад1 1 - Семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громадIMG b5ea4df824dc4921b91bf75678c2257a V - Семінар-нарада з головами об’єднаних територіальних громад

 

background Layer 1