Пропустити навігацію

Шахо-шашковий турнір серед дітей працівників Пенсійного фонду Київської області

DSC 0922 - Шахо-шашковий турнір серед дітей працівників  Пенсійного фонду Київської області30 травня 2019 року напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність», що в місті Біла Церква, відбувся VII шахо-шашковий турнір серед дітей працівників управлінь Пенсійного фонду Київщини.

  Діти різного віку та рівня підготовки за доброю традицією, як і щороку змагались в майстерності гри та боролись за першість в змаганнях.

  В заході взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов та його заступник Галина Колошмай, голова обласного комітету Київської обласної професійної спілки працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус. Відкрив змагання заступник Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер який відмітив, що проведення таких змагань розвиває у дітей стратегічне мислення, витримку та кмітливість. В’ячеслав Анатолійович зазначив: «Приємно, що Пенсійний фонд Київщини завжди долучається до подібних заходів та підтримує ініціативи щодо творчого розвитку дітей».

  Також були запрошені заступник міського голови виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Катерина Литвиненко та  начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода.

За результатами змагань, переможцями стали:

В індивідуальних змаганнях з шахів:

І місце – Арсієнко Олексій (Києво-Святошинське об’єднане управління);

ІІ місце – Харитонов Ярослав (Вишгородське об’єднане управління);

ІІІ місце – Марченко-Сісін Олександр (Білоцерківське об’єднане управління).

В індивідуальних змаганнях з шашок:

І місце – Журавель Поліна (Фастівське об’єднане управління);

ІІ місце – Даценко Юрій (Сквирське об’єднане управління);

ІІІ місце – Осауленко Іван (Білоцерківське об’єднане управління).

  Учасники VII Турніру були нагороджені почесними грамотами та солодощами, а призери, окрім зазначеного, – медалями та цінними подарунками: наборами 3 в 1: шахи, шашки та нарди.

  Окрім того команди-переможці були нагороджені перехідним кубком, такими в цьому році стали команди Києво-Святошинського та Фастівського об’єднаних управлінь.

  Діти наших фахівців із року в рік із задоволенням беруть участь в подібних змаганнях та конкурсах, які проводить адміністрація Фонду області спільно з профспілковою організацією.

  Василь Гайнулович в свою чергу наголосив, що пишається у підростаючим поколінням та побажав не втрачати запалу й розвивати свій хист до рівня професіонала.

 

background Layer 1