Пропустити навігацію

З турботою про відвідувачів

      DSC00282 - З турботою про відвідувачів  Бути ближчим до людей – це не лише гасло Пенсійного фонду, а й реалії, до яких ми прагнемо.

     Дотримуючись стандартів обслуговування громадян, особлива увага в Переяслав – Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області приділяється створенню інклюзивного середовища для осіб відповідної категорії.

       06.06.2019 до управління на прийом звернувся Андрій Прісич, який залишився задоволеним  якістю та  умовами ведення прийому.

    Окрім зручного пандусу, вхід у приміщення  облаштовано контрастними попереджувальними стрічками та  встановлена кнопка виклику спеціаліста управління. А для осіб з вадами зору по управлінню встановлені таблички – вказівники зі шрифтом Брайля. В коридорі та відділі обслуговування громадян – широкі двері, в які проїжджає інвалідний візок.DSC00286 - З турботою про відвідувачів

 

       Довідково: Переяслав – Хмельницький відділ обслуговування громадян (сервісний центр) надає весь спектр пенсійних послуг за принципом роботи «прозорого офісу», працює з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю з 8.00 до 15.45 без перерви на обід.

      У залі обслуговування розташовано 6 робочих місць для спеціалістів відділу, створено робоче місце та бібліотеку для відвідувачів, куточок для дітей.

        Щодня фахівці відділу приймають близько 70 відвідувачів, за місяць – близько 1300.

DSC00288 - З турботою про відвідувачів

background Layer 1