Пропустити навігацію

Семінар-навчання у Калитянській селищній об’єднаній територіальній громаді

  05 лютого 2019 року заступник начальника головного управління ПФУ у Київській області Олена Зорка спільно із заступником начальника фінансово-економічного управління Оксаною Антошко та начальником Броварського об’єднаного управління Лідією Сенько відвідали Калитянську селищну об’єднану териториторіальну громаду.

  До складу Калитянської об’єднаної територіальної громади увійшли такі населені пункти, як: смт. Калита, с. Семиполки, с. Заворичі, с. Мокрец.

  Мета робочого візиту – проведення семінар-навчання для представників громади.

  Під час навчання було зосереджено увагу на основних положеннях законодавства з питань пенсійного забезпечення та соціального страхування. Зокрема, щодо нарахування пенсії, обчислення страхового стажу, складових отриманої пенсії після впровадження пенсійної реформи та особливостей пенсійного забезпечення різних верств населення.

1 1024x614 - Семінар-навчання у Калитянській селищній об’єднаній територіальній громаді

  Окрему увагу Олена Зорка приділила перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року та зупинилась на окремих аспектах даного перерахунку.

  В свою чергу Оксана Антошко зосередила увагу на тривалості страхового стажу, необхідного для обчислення пенсії. Присутнім було наголошено, що зарахування страхового стажу має важливе значення для обчислення розміру пенсійної виплати. Також наголосила на можливорсті контролю за сплатою страхових внесків через електронний ресурс веб-портал ПФУ.

2 1024x614 - Семінар-навчання у Калитянській селищній об’єднаній територіальній громаді

  За результатами зустрічі підписана Угода про співпрацю між Броварським об’єднаним управління Пенсійного фонду України Київської області та Калитянською селищною об’єднаною територіальною громадою.

3 768x1024 - Семінар-навчання у Калитянській селищній об’єднаній територіальній громаді

  Учасникам заходу було роздано інформаційні та інструктивні матеріали. Семінар-навчання пройшов у формі діалогу, під час якого фахівці надали детальні відповіді на всі запитання присутніх.

  За нагоди представники Пенсійного фонду відвідали Центр надання адміністративних послуг Калитянської міської ради.

  Завершальним етапом стало проведення особистого виїзного прийому заступника начальника головного управління Фонду для відвідувачів Броварського об’єднаного управління.

4 1024x768 - Семінар-навчання у Калитянській селищній об’єднаній територіальній громаді

background Layer 1