Пропустити навігацію

Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадян

  25 червня 2019 року, напередодні чергового підвищення пенсії, з робочим візитом до Бориспільського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України у Київській області завітав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

  Захід пройшов за участі Міністра Кабінету Міністрів Олександра Саєнка, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера, голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса, Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука та начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова.  

  Начальник Бориспільського відділу обслуговування громадян Тетяна Бєлорусець ознайомила присутніх з роботою відділу та зазначила, що на обліку в Бориспільському районі  перебуває 30,3 тис. пенсіонерів, середній розмір пенсії яких становить 3 273 грн. 

  Володимир Борисович поспілкувався з керівництвом Фонду і відвідувачами та наголосив, що з початку наступного місяця близько 2,5 млн. українських пенсіонерів отримають підвищену пенсію, мінімальний розмір якої буде становити 2 тис. грн. – для жінок, які мають стаж від 30 років, для чоловіків – від 35 років.

IMG 6195 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадянIMG 6212 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадянIMG 6242 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадянIMG 6247 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадянIMG 6286 e1561614821801 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадянIMG 6380 1024x683 - Візит Прем’єр-міністра України до Бориспільського відділу обслуговування громадян

background Layer 1