Пропустити навігацію

Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації до сектору обслуговування громадян м. Узин

  12 лютого 2019 року заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер та директор департаменту соціального захисту населення Київоблдержадміністрації Ігор Мещан, спільно з начальником головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василем Фатхутдіновим відвідали сектор обслуговування громадян у м. Узин Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, що знаходиться за адресою: м. Узин, вул. Котляревського, 16 а, каб. 4. Прийом громадян ведеться з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 год., в п’ятницю – з 8.00 до 15.45 год., без обідньої перерви.

  Василь Гайнулович поінформував, що даний сектор обслуговує м. Узин та 15 сіл. У місті Узин на обліку перебуває 3 435 пенсіонерів, а це 26% всього населення міста (13,3 тис.). Значна частина пенсіонерів, а саме 1183 особипенсіонери, що отримують військові пенсії. Цій категорії громадян приділяється особлива увага: проводяться виїзні прийоми, ведеться робота з членами сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в операції об’єднаних сил.

  Ознайомившись з роботою сектору було відзначено гідні умови для ведення прийому пенсіонерів: облаштоване робоче місце, організовано куточок для дітей, ведеться книга відгуків. Водночас Василь Гайнулович наголосив, що на виконання Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року постійно удосконалюється робота Фонду, зокрема в частині поліпшення якості обслуговування громадян. Також повідомив, що наразі завершуються ремонтні роботи нової громадської приймальні в м. Узин, яка облаштовується за сприяння очільника Узинської міської об’єднаної територіальної громади.

  Начальник Фонду Київської області зазначив, що Узинська міська об’єднана територіальна громада створена 2017 року, голова – Віталій Гринчук, який також долучився до робочого візиту по м. Узин.

  Узинська ОТГ включає 9 населених пунктів. На території громади проживає 18,9 тисяч осіб, з них – 5413 пенсіонерів, тому фахівцями головного управління Фонду для працівників Узинської ОТГ проводяться семінар-навчання. Метою цих семінарів є навчити працівників територіальної громади азам пенсійного законодавства, аби мати змогу надати фахову консультацію громадянам, які звертаються до них з питань пенсійного забезпечення.

  На завершення керівники обговорили робочі моменти та окреслили перспективи на майбутнє.

DSCN0290 1024x576 - Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації  до сектору обслуговування громадян м. УзинDSCN0299 1 1024x576 - Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації  до сектору обслуговування громадян м. Узин

background Layer 1