Пропустити навігацію

Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації до пенсійників Васильківщини

15 липня 2019 року заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер спільно з начальником головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василем Фатхутдіновим відвідали Васильківський відділ обслуговування громадян. Графік прийому громадян: пн.- чт. з 8.00 до 17.00, пт. з 8.00 до 16.45, без обідньої перерви.

Було відзначено гідні та комфортні умови для ведення прийому мешканців: облаштоване робоче місце для користування комп’ютером, організовано куточок для дітей, ведеться книга відгуків. Відмічено високий рівень поінформованості громадян щодо легалізації трудових відносин, адже дані матеріали присутні на стендах, брошурах, моніторі. Окрему увагу було приділено «Літерній справі», що містить інформацію про проведено роботу з членами сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в операції об’єднаних сил.

Начальник даного відділу Ганна Проскурня повідомила, що на обліку в об’єднаному управлінні перебуває понад 28 тис. осіб.

Окрім того, Ганна Іванівна поінформувала, що середній розмір пенсії пенсіонерів Васильківщини становить 2758 грн., виплата яких здійснюється через 6 банків та 46 поштових відділень. Також зауважила, що кількість застрахованих осіб – 23 707, а це означає, що на 100 працюючих припадає 116 пенсіонерів. Тому, вкрай важливим залишається питання легальної зайнятості населення, широка роз’яснювальна робота про що ведеться в посиленому режимі.

  На завершення В’ячеслав Кучер наголосив, що лише в тісній співпраці органів державної влади, де кожна ланка займає стійку позицію в напрямку новітнього розвитку, Україна досягне успіху.

Довідково: всього на території Київської області ведеться прийом в 34 громадських приймальнях, які функціонують в області за принципом “єдиного вікна”, а також в 76 пунктах прийому громадян та 57 агентських пунктах. Створення пунктів прийому громадян забезпечує можливість  надавати більш якісні послуги з метою наближення їх до громадян на території Київської області, що є необхідними та зручними.

IMG f4d603c3cf53aef45ae79ae4e51ef9a4 V - Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації  до пенсійників ВасильківщиниIMG f0ba5b11b374dd80a0f61d94bc16fedc V 1 - Візит заступника голови Київської обласної державної адміністрації  до пенсійників Васильківщини

 

background Layer 1