Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення для громадян м. Узин

     13 лютого 2019 року в приміщенні Узинської міської ради відбувся семінар під головуванням заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галини Колошмай, за участі начальника управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Алли Васильєвої, керівного складу Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області та виконуючої обов’язки начальника відділу соціального забезпечення військовослужбовців Київського обласного військового комісаріату Ірини Слюсар.

    На семінарі були присутні понад 60 осіб серед яких як цивільні пенсіонери, так і пенсіонери-військовослужбовці. Особливість даного заходу в тому, що серед числа пенсіонерів-військовослужбовців даного регіону був присутній: старший офіцерський склад, колишні командири військових частин, льотчики, стрілки-радисти, працівники матеріально-технічного забезпечення, зв’язківці та ін.

    У своїй доповіді заступник начальника головного управління Фонду повідомила присутнім про результати проведеного перерахунку пенсій з 01.01.2019, зокрема роз’яснено про другий етап підвищення пенсій військовим пенсіонерам та про розпочату виплату підвищених пенсій за період 2016-2017 року пенсіонерам – колишнім співробітникам міліції.

   Кожен з присутніх мав змогу ознайомитись із розмірами грошового забезпечення, що були враховані при перерахунку його пенсій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб».

    «Черговий масовий перерахунок пенсій слід очікувати з 1 березня 2019 року, в результаті якого пенсії будуть перераховані понад 480 тис. пенсіонерів» –  зазначила Галина Колошмай.

    Крім того, Галина Володимирівна поінформувала, що 6 лютого 2019 року Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення щодо монетизації субсидій, що свідчить про те, що вже в березні цього року гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії готівкою, одночасно із пенсією.  

    Захід відбувся у форматі діалогу, на всі запитання були надані вичерпні відповіді.

IMG d5fb6779a83d961efa1e51038196766e V - Про пенсійне забезпечення для громадян м. УзинIMG 76fbab0af68dc92a523e10e8b07f3305 V - Про пенсійне забезпечення для громадян м. Узин

background Layer 1