Пропустити навігацію

Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області інформує

   За січень – червень 2019 рік до бюджету головного управління при загальному плані майже 4 млрд. надійшло 4 млрд. 480 млн. грн. власних  коштів. План виконано на 112 % або більше на 480 млн. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року власні надходження зросли на  970 млн. грн.

   Надходження по єдиному соціальному внеску при плані 3 млрд. 930 млн. грн. склали 4 млрд. 300 млн. грн. План виконано на 110 % або більше на 400 млн.

   Наразі загальна сума боргу склала 543 млн. грн. Постійно проводиться аналіз структури заборгованості по єдиному соціальному внеску.

  В результаті проведеної роботи головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Київській області було опрацьовано 344 платники фізичних осіб – підприємців боржників, по яких розпочату процедуру ліквідації, по 47 платниках скореговано до зменшення неправомірно нараховані суми єдиного внеску в розмірі 142,6 тис. грн.

  По 102 померлих фізичних особах – підприємцях боржниках зі сплати єдиного внеску – скореговано до зменшення неправомірно нараховані суми єдиного внеску, які були нараховані в інтегрованих картках платника в автоматичному режимі після дати  смерті, в розмірі 945,8 тис. грн., по 12 платниках, борг який виник до дати смерті, готуються документи для списання заборгованості на суму 108,5 тис. грн.

  Робота по наповненню бюджету Пенсійного фонду України в тому числі за рахунок погашення заборгованості триває.

 

background Layer 1