Пропустити навігацію

Виїзний прийом в Державній установі “Бориспільська виправна колонія (№119)”

  15 лютого поточного року, голова комісії з припинення Бориспільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Київської області Олександр Чулков та заступник начальника управління Тетяна Бєлорусець  провели зустріч з трудовим колективом Державної установи “Бориспільська виправна колонія (№119)”, в якій перебуває 450 засуджених та, яку очолює Сергій Турчин.

  Присутнім роз’яснено про можливість добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, переваги накопичувальної системи пенсійного страхування. Акцентували увагу на сучасних онлайн сервісах Пенсійного фонду України, а саме: реєстрації на Веб– порталі Фонду, смс–інформуванні, отриманні довідок з QR-кодом,  та запропонували стати активними користувачами цих сервісів. Окрім того фахівці надали інформацію про виплату органами Пенсійного фонду коштів для розрахунків за комунальні послуги безпосередньо одержувачам субсидій (пенсіонерам).

  Окрім того проведений прийом засуджених, яких ознайомили з правом громадян на отримання пенсійних виплат, види пенсійних виплат, порядком та умовами призначення, перерахунку та виплати пенсій, періоди, з яких складається страховий стаж та видами послуг, які надає Пенсійний фонд.

  Під час прийому та зустрічі надано вичерпні відповіді на поставлені запитання, роздано інформаційні буклети.

IMG 1437 1024x683 - Виїзний прийом в Державній установі “Бориспільська виправна колонія (№119)”

IMG 1440 1024x683 - Виїзний прийом в Державній установі “Бориспільська виправна колонія (№119)”

background Layer 1