Пропустити навігацію

Нарада з питань погашення заборгованості

5 серпня 2019 року відбулась нарада з питань проведення комплексних спільних заходів Пенсійного фонду та Держпраці, спрямованих на погашення заборгованості та детінізацію зайнятості і доходів населення.

Зокрема, головуючий начальник управління з питань праці головного управління Держпраці у Київській області Валентин Шаботинський наголосив на важливості виконання  розпорядження Кабміну України від 05 вересня 2018 року № 649-р «Про  заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» в питанні проведення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи про необхідність оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Начальник фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Юлія Калита наголосила  на питанні співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями, задля ефективного реагування на проблему сучасності.

Сторони висловили власне бачення реалізації превентивних заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення.

За підсумками наради розроблено спільний план проведення інформаційних рейдів, соціальних і консультативних, соціальних і консультативних заходів із залученням засобів масової інформації.

IMG cc7054b65325e5e0c0a986b1ca764917 V - Нарада з питань погашення заборгованості

background Layer 1