Пропустити навігацію

Органи Білоцерківської місцевої влади про погашення заборгованості зі сплати ЄСВ

   08 серпня 2019 року в приміщенні Білоцерківської райдержадміністрації відбулася спільна нарада за участю представників органів місцевого самоврядування, керівництва Білоцерківського міського та районних відділів державної виконавчої служби Головного міськрайонного територіального управління у Київській області, відділу погашення боргу Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області та відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

   На нараді обговорювалися проблемні питання погашення заборгованості зі сплати ЄСВ. В ході конструктивного діалогу вирішені питання по забезпеченню стягнення коштів, розроблені спільні заходи, спрямовані на фактичне виконання незавершених виконавчих проваджень.

   Вирішили максимально спрямувати майбутню спільну роботу на попередження виникнення заборгованості та координувати спільні дії для визначення ефективних шляхів стягнення існуючої.

20190808 100615 - Органи Білоцерківської місцевої влади про погашення заборгованості зі сплати ЄСВ20190808 102449 - Органи Білоцерківської місцевої влади про погашення заборгованості зі сплати ЄСВ

background Layer 1