Пропустити навігацію

Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині

   Між головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області та головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівській області вже впродовж багатьох років налагоджені тісні, дружні взаємовідносини. Колеги завжди йдуть на зустріч один одному у вирішенні службових питань, які виникають досить часто, так як ці області межують одна з одною. Також на території Чернігівської області розташований сервісний центр по прийому громадян в м. Славутичі.
   За необхідності відбувається обмін досвідом колег.
  Так, 28 серпня 2019 року начальник Фонду Київщини Василь Фатхутдінов спільно зі своїми підлеглими провели екскурс для фахівців Фонду Чернігівщини по відділу ретроконверсії смт. Баришівки.
  Зокрема, мова йшла про етапи впровадження ретроконверсії в Баришівському відділі обслуговування громадян, а також про облаштування центру ретроконверсії.
   Окрім того, працівники продемонстрували приміщення, яке буде використовуватись для збереження пенсійних справ, після їх сканування.
Зустріч пройшла у жвавому діалозі, де кожен з присутніх зміг отримати відповіді на питання, що їх цікавили.

1 2 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині2 1 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині3 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині4 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині

6 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині5 - Фахівцям Чернігівщини про впровадження ретроконверсії на Київщині 

background Layer 1