Пропустити навігацію

Виїзний прийом в Державній установі “Білоцерківська виправна колонія (№35)”

  20 лютого поточного року, з метою забезпечення права засуджених на державне пенсійне забезпечення у випадках передбачених законодавством України, проведено зустріч з трудовим колективом та прийом засуджених, які досягли або найближчим часом досягнуть пенсійного віку, Державної установи «Білоцерківська виправна колонія (№ 35)».  На даний час в колонії перебуває 383 засуджених.

  На зустрічі були присутні заступник начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи Олександр Пешеходов, начальник відділу соціально-виховної та психологічної роботи Сергій Берлоус, головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій  № 2 у м. Біла Церква Тамара Гранчак, головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Олександр Кизима, начальник відділу соціальних допомог  управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради  Галина Кіліхевич та засуджені.

  Під час заходу присутнім надали роз’яснення про  порядок та умови призначення перерахунку та виплати пенсій, ознайомили зі змінами в пенсійному законодавстві, про можливість добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, необхідність набуття страхового стажу для призначення пенсії, переваги накопичувальної системи пенсійного страхування.

  Також, фахівці Фонду ознайомили з сучасними онлайн сервісами Пенсійного фонду України, а саме: реєстрація на Веб – порталі Фонду, смс–інформування, отримання довідок з QR-кодом. Працівник управління соціального захисту  розповіла про призначення соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, які знаходяться в місцях позбавлення волі.

  Фахівці Фонду надали вичерпні відповіді на поставлені запитання, роздано інформаційні буклети.

IMG 8121 1024x269 - Виїзний прийом в Державній установі “Білоцерківська виправна колонія (№35)”

background Layer 1