Пропустити навігацію

Підведені підсумки роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року

27 липня 2018 року віfoto 037 1024x768 - Підведені підсумки роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 рокудбулася нарада за підсумками роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області у І півріччі 2018 року. Виїзна нарада відбулася в с. Радинка Поліського району на базі Державного підприємства «Поліське лісове господарство» під головуванням заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галини Колошмай.
Крім працівників управління, на нараді були присутні: директор ДП «Поліське лісове господарство» Ігор Бородаєв, начальник управління соціального захисту населення Поліської райдержадміністрації Марія Кульчицька.
Начальник Вишгородського об’єднаного управління Оксана Тарасенко доповіла про підсумки роботи управління у І півріччі 2018 року. Зокрема зазначила, що загальний план з надходження коштів виконано на 118,2 %, до бюджету Фонду надійшло 293 млн. 884 тис. грн. З метою наближення послуг до громадян в управлінні працює 3 громадських приймальні за принципом «єдиного вікна», 6 пунктів обслуговування громадян та 12 агентських пунктів. Всього за І півріччя 2018 року до спеціалістів управління звернулося 23767 громадян.
Перший заступник начальника управління Наталія Кудрінська доповіла про проведену роботу по погашенню заборгованості до Фонду. З початку року загальний борг по сплаті страхових внесків зменшився на 343,7 тис. грн. і становить 243,4 тис. грн. Однак заборгованість по сплаті фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій зросла на 444,6 тис. грн. і становить 1 млн. 980,3 тис. грн. Найбільші суми заборгованості мають: ДП «Дніпровибухпром» – 795,6 тис. грн., ДСП «Північна пуща» – 246,3 тис. грн., ТОВ «КБП-3» – 172,5 тис. грн. З боржниками постійно проводиться робота по погашенню заборгованості.
Начальник Іванківського відділу обслуговування громадян Наталія Сергіна доповіла про стан пенсійного забезпечення у Вишгородському об’єднаному управлінні. На обліку в управлінні перебуває 36133 пенсіонерів, з яких 59,3 % отримують пенсії через вкладні рахунки в банківських установах. Середній розмір пенсії становить 2626,15 грн.
Підводячи підсумки наради Галина Колошмай наголосила, що для того, щоб кожен громадянин отримав пенсійну виплату відповідно до його соціального статусу, страхового стажу, заробітної плати, на сьогодні актуальним є питання наповнення бюджету Пенсійного фонду та раціонального використання бюджетних коштів. Необхідно направити максимум зусиль на стовідсоткове виконання доведених планових показників, стягнення в повному обсязі існуючої заборгованості та недопущення виникнення нових боргів, продовжувати співпрацю з місцевими органами виконавчої влади, з соціальними партнерами в питаннях легалізації заробітної плати та трудових відносин.
По закінченню наради директору ДП «Поліське лісове господарство» Ігорю Бородаєву буда вручена подяка Вишгородського об’єднаного управління пенсійного фонду України Київської області за плідну співпрацю.

foto 033 1024x768 - Підведені підсумки роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 рокуfoto 039 1024x768 - Підведені підсумки роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 рокуfoto 044 1024x768 - Підведені підсумки роботи Вишгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області за І півріччя 2018 року

background Layer 1