Пропустити навігацію

Зустріч з випускниками економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університету

  20 лютого поточного року Наталія Мішта, начальник відділу контролю операційних процесів управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду Київської області спільно з Костянтином Будко, головою комісії з припинення Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області зустрілися з випускниками економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університету. Зустрічав спеціалістів Фонду ректор Білоцерківського Державного аграрного університету Анатолій Даниленко. На зустрічі були присутні Ігор Паска, декан економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університету та студенти в кількості 95 осіб.

  Під час проведеного заходу обговорювались питання, пов’язані з перспективою роботи випускників вищих навчальних закладів в структурі Пенсійного фонду України, зокрема головному управлінні Пенсійного фонду у Київській області та Білоцерківському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України. Студентам розповіли про переваги державної служби, соціальні гарантії, соціальну значимість та привабливість роботи в сфері державної служби та також перспективи роботи в системі соціального забезпечення.

  Зустріч пройшла в формі діалогу, під час якого на всі питання випускників були надані відповіді та вирішено продовжувати зустрічі з педагогічним колективом Білоцерківського Державного аграрного університету і студентами щодо надання консультацій та проведення інформаційно- роз’яснювальної  роботи.

Slajd1 - Зустріч з випускниками економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університетуSlajd3 - Зустріч з випускниками економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університету1 1 1024x576 - Зустріч з випускниками економічного факультету Білоцерківського Державного аграрного університету

background Layer 1