Пропустити навігацію

Співпраця  головного управління з навчальними закладами щодо працевлаштування майбутніх випускників 

  21.02.2019 відбулась зустріч у форматі діалогу з деканом та студентами ДНВЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет Імені Григорія Сковороди» за участі представників головного управління Пенсійного фонду України у Київській області: начальника юридичного управління Аліни Скоробогатової, начальника управління адміністративно-господарського забезпечення Юлії Борець, завідувача сектору з організації державних закупівель юридичного управління Вікторії Ящук.

  Під час зустрічі, Аліна Скоробогатова повідомила присутнім про реорганізацію головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та його підпорядкованих управлінь.

  Проінформувала майбутніх випускників щодо перспектив і гарантій державної служби, а також її переваг перед іншими роботодавцями. Наголосила, що робота працівників Пенсійного фонду спрямована на забезпечення соціального захисту населення, зокрема тих категорій, які найбільш його потребують.

  В ході заходу, акцентована увага, на те, що кожен охочий громадянин України, який досяг повнолітнього віку, має вищу освіту та вільно володіє українською мовою згідно із законом може займати посади державної служби. «До речі, говорячи про посади категорії «В», слід відмітити, що досвід роботи не є обов’язковим, у той час як достатньою умовою є наявність диплому про вищу освіту ступеня молодшого бакалавра або бакалавра»,- зазначила Аліна Скоробогатова.

  З метою заміщення вакантних посад та сприяння працевлаштуванню майбутніх випускників, запросили присутніх до участі у конкурсі на зайняття посад державної служби в головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області.

IMG 2b68a73c510acecf7c5592209bc1db54 V - Співпраця  головного управління з навчальними закладами щодо працевлаштування майбутніх випускників IMG f246e8d04a0288ef268a6237d3ba089b V 1 - Співпраця  головного управління з навчальними закладами щодо працевлаштування майбутніх випускників 

background Layer 1