Пропустити навігацію

В м. Вишневе відкрито оновлене відділення філії АТ «Ощадбанк»

  Якість обслуговування громадян як в Пенсійному фонді, так і в акціонерному товаристві «Ощадбанк» знаходяться на найвищому щаблі. Комфортні умови є невід’ємною ланкою  рівня задоволеності споживача.

  АТ «Ощадбанк» являється багаторічним надійним партнером Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, під опікою якого перебуває понад 148 тис. пенсіонерів, яким здійснюються виплати саме через дану банківську установу, а це 43% від загальної кількості отримувачів соціальних виплат через банківські установи Київської області.

  Тому відкриття оновленої філії в м. Вишневе являється неабиякою подією і для Фонду Київщини.

  Запрошений на урочистий захід начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов щиро привітав зі знаковою подією керуючу філії Марину Спис та вручив Подяку за плідну співпрацю з Головним управлінням, а також висловив сподівання на подальше безперебійне та результативне партнерство.

  Окрім того, за нагоди, була проведена робоча нарада під головуванням Василя Фатхутдінова, за участі начальника Головного управління АТ «Ощадбанк» по Києву та Київській області Сергія Крючкова та начальника Києво-Святошинського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Алли Приймаченко. Під час наради очільники обговорили робочі моменти, що виникають повсякчас.

  Василь Гайнулович вкотре наголосив, що налагоджені  партнерські відносини є одним із найважливіших підходів у діяльності Фонду на шляху до досягнення спільних цілей.

1 1 - В м. Вишневе відкрито оновлене відділення філії АТ «Ощадбанк»2 - В м. Вишневе відкрито оновлене відділення філії АТ «Ощадбанк»3 - В м. Вишневе відкрито оновлене відділення філії АТ «Ощадбанк»4 - В м. Вишневе відкрито оновлене відділення філії АТ «Ощадбанк»

background Layer 1