Пропустити навігацію

Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

27 вересня Головним управління Пенсійного фонду України у Київській області проведено засідання у форматі «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк».

В заході взяли участь:  начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, начальник Васильківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Ганна Проскурня, начальник Головного управління по місту Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сергій Крючков, керуючий ТВБВ №10026/0688 АТ «Ощадбанк» Катерина Рибальченко та начальник відділу з питань  перерахунків пенсій № 10 управління застосування пенсійного законодавства Фонду Київщини Валентина Метьолкіна.

Під час засідання розглядались питання щодо своєчасності доставки пенсій, проведення прийому громадян представниками АТ «Ощадбанк» в «єдиному вікні» Васильківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) з метою залучення пенсіонерів до обслуговування через відділення банку, надання консультацій громадянам, які звернулися на прийом до сервісного центру, а також прийом заяв та оперативне відкриття рахунків.

Обговорили шляхи щодо подальшого удосконалення взаємодії між територіальними підрозділами Фонду Київщини та АТ «Ощадбанк»,  спрямовані на покращення якості обслуговування громадян та своєчасність поінформованості населення щодо змін в пенсійному законодавстві.

За результатами засідання досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та належне облаштування робочих місць агентів Ощадбанку в приміщеннях Фонду Київщини та агентів Фонду в приміщеннях Ощадбанку.

Довідково: на обліку Фонду перебуває понад 148 тис. пенсіонерів, яким здійснюються виплати саме через дану банківську установу, а це 43% від загальної кількості отримувачів соціальних виплат через банківські установи Київської області.

20190927 144131 - Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

20190927 143259 - Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

20190927 142034 - Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

  20190927 141928 - Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

20190927 141709 - Засідання «круглого столу» з керівництвом АТ «Ощадбанк»

 

background Layer 1