Пропустити навігацію

Сьогодні, 03.10.2019,  в приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області відбулась традиційна зустріч начальника Головного управління Василя Фатхутдінова з новопризначеними працівниками. Також, на зустріч був запрошений голова Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус, який підтримав ініціативу зустрічі.

В першу чергу Василь Фатхутдінов привітав молодих спеціалістів із призначенням на посади, побажав впевненості в своїх силах та знаннях, а також злагодженості в роботі.

Звісно, керівник цікавився враженням від перших робочих днів, тим, на скільки вчасно та доступно наставник надає практичну допомогу, чи успішно проходить адаптація, адже, дуже важливо, щоб в колективі підтримувався позитивний мікроклімат.

Зустріч у формі діалогу пройшла в дружній, теплій атмосфері, що лише додала наснаги новопризначеним та налаштувала на робочий лад.

На завершення Василь Гайнулович  зауважив, що Пенсійний фонд є гарним стартом для молодого покоління та відкриває перспективи кар’єрного росту. Запорукою ж успіху є взаєморозуміння, підтримка та професіоналізм колективу, який завжди повинен прийти на допомогу.

1 -

3 -

background Layer 1