Пропустити навігацію

Підсумкова нарада управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій за 9 місяців поточного року

   17.10.2019 в приміщенні Броварської міської ради під головуванням заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Олени Зорка відбулась підсумкова нарада за 9 місяців поточного року з керівниками відділів (секторів) управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій.

   На нараду були запрошені начальник управління соціального захисту населення Броварської районної державної адміністрації Київської області Лариса Яіцька та головний спеціаліст управління соціального захисту населення Броварської міської ради Людмила Галай, які під час свого виступу наголосили на тісній та плідній співпраці та висловили бажання взаєморозуміння і в подальшій роботі.

  Олена Зорка у вступному слові наголосила на основних завданнях роботи даних управлінь та на покращенні роботи у майбутньому. Зокрема, акцентувала увагу на додержанні термінів при призначенні та перерахунку пенсій.

  Начальник управління з питань виплати пенсій Леся Корчака зауважила присутнім на своєчасності та в повному обсязі проведенні пенсійних виплат пенсіонерам області. Одночасно зупинилась на критеріях, за якими здійснюється оцінка ефективності роботи спеціалістів управління та на які необхідно звернути особливу увагу, зокрема, включення в документи для виплати пенсії нарахованої суми пенсії не пізніше одного місяця, з дня прийняття рішення про призначення, перерахунок пенсії.

   Заступник начальника управління застосування пенсійного законодавства – начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Лілія Степанюк доповіла про реорганізацію управління та створення нових відділів, про виконання завдань поставлених перед управлінням, вирішення проблемних та актуальних питань.

  Окремо приділено увагу питанню призначення пенсій в “один дотик”, що є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі (“Е – ПЕНСІЯ”).

   Начальник відділу контролю за додержанням законодавства з питань пенсійного забезпечення Ірина Арестенко на нараді наголосила, що основним завданням спеціалістів є неухильне дотримання діючого пенсійного законодавства при призначенні та перерахунку пенсій.

   Начальником відділу з ретроконверсії Оксаною Циганок проінформовано про проведену роботу щодо оцифрування пенсійних справ та актуальні завдання, які стоять перед спеціалістами даного відділу.

   На завершення наради, яка прошла у форматі діалогу, Олена Зорка надала оцінку діяльності управлінь, конструктивні поради та запросила всіх присутніх відвідати Броварський краєзнавчий музей.

IMG accc343a3e62c558f115481d7b9b4382 V - Підсумкова нарада управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій за 9 місяців поточного року

IMG 20526de100f3d1f81a72e56814261138 V - Підсумкова нарада управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій за 9 місяців поточного рокуIMG a46010cd7307bc894a37def6235015a4 V - Підсумкова нарада управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій за 9 місяців поточного року  

IMG f216ca2640d82c42cd2244680701cc19 V - Підсумкова нарада управління застосування пенсійного законодавства та управління з питань виплати пенсій за 9 місяців поточного року

 

 

 

 

 

background Layer 1