Пропустити навігацію

Осіння толока

Вже вкотре, традиційно, працівники Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області здійснюють прибирання території Національного музею-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році», який розташований в селі Нові Петрівці Вишгородського району. Даний захід відбувся напередодні Дня визволення Києва від німецько – фашистських загарбників, який Україна відзначатиме 6 листопада.
 
Прибирання заповідника відбулося за участі заступника голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера та першого заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової, а також за підтримки соціальних партнерів, які теж щоразу долучаються до цього заходу, а саме: голови Київської обласної ради професійних спілок Валентина Кононенка, голови Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України Леоніда Білоуса, заступника голови Київської обласної об’єднаної організації роботодавців Віктора Вороніна, голови Ради ветеранів органів Пенсійного фонду України Київської області Анатолія Христинченка.
 
Територія заповідника захоплює своєю великою територією, яка займає більше 9 – ти гектарів. Тут око милують туї, висаджені вздовж алеї, на початку якої знаходиться пам’ятний знак «Алея висаджена працівниками Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, 04 жовтня 2014 року».
 
Серед найкращих експонатів музею – макети бліндажів санітарної служби та армії Ватутіна, документи, фронтові листи, нагороди, особисті речі учасників битви за Дніпро і визволення Києва, плакати та газети того часу, тому, плідно попрацювавши, учасники заходу мали змогу поринути в атмосферу минулого.
За традицією поклали квіти до пам’ятника визволителям Києва та до пам’ятника «Невідомому солдату».
 
«Музей «Битва за Київ у 1943 році» – надбання національної культури і наш обов’язок піклуватись про історичну спадщину та з повагою ставитись до історичного минулого й успадкованих від нього традицій. Готовність до праці в ім’я України, освоєння національних цінностей і є прояв патріотизму, що прививає своєму колективу очільник Пенсійного фонду Київщини» – зазначили В’ячеслав Кучер та Тетяна Семенова.
 
В свою чергу, Василь Фатхутдінов подякував кожному, хто підтримав ініціативу та долучився до прибирання, а також окремо подякував
директору музею, заслуженому працівнику культури України Івану Віковану та його працівникам за можливість виховувати в молодому поколінні дух патріотизму та пообіцяв не полишати добрі традиції в майбутньому.
b96c78ea7678 - Осіння толока
6b18ebc5f048 - Осіння толока
2 - Осіння толока
3 - Осіння толока
c7270773b0ec - Осіння толока
 
95501123c428 - Осіння толока
 0874753a2602 - Осіння толока  ad1f3c808bb9 - Осіння толокаbe966af9b4ba - Осіння толока    
f2d2f252f674 - Осіння толока5c6f7cb1642c - Осіння толока5 - Осіння толока4 - Осіння толока   
background Layer 1