Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення організації «Ветерани та інваліди Чорнобиля Яготинського району»

06 листопада ц.р. відбулась зустріч начальника Яготинського сервісного центру Фонду Київщини Жанни Нескороженої з колективом організації «Ветерани та інваліди Чорнобиля Яготинського району».

Під час заходу Жанна Анатоліївна детально зупинилась на питанні пенсійного забезпечення осіб з інвалідністю, щодо яких встановлено причинний зв’язок інвалідності з Чорнобильською катастрофою та осіб з інвалідністю з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Окрім того, обговорили питання легальної зайнятості та впровадження нових онлайн сервісів Пенсійного фонду України, серед яких: призначення пенсії в «один дотик» та мобільний додаток.

В свою чергу голова організації «Ветерани та інваліди Чорнобиля Яготинського району» Микола Юрченко висловив слова подяки на адресу Пенсійного фонду за своєчасні пенсійні виплати та кваліфіковані роз’яснення питання пенсійного забезпечення громадянам, якими опікується Організація.

DSC 0002 - Про пенсійне забезпечення організації  «Ветерани та інваліди Чорнобиля Яготинського району»DSC 0010 - Про пенсійне забезпечення організації  «Ветерани та інваліди Чорнобиля Яготинського району»

background Layer 1