Пропустити навігацію

Зустріч з новопризначеними працівниками Фонду Київщини

Сьогодні, 08.11.2019,  в приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області відбулась традиційна зустріч начальника Головного управління Василя Фатхутдінова з новопризначеними працівниками.

На захід були запрошений голова Київської обласної профспілкової організації працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус та голова Ради ветеранів органів Пенсійного фонду України Київської області Анатолій Христинченко, які стоять на захисті прав працівників Фонду Київщини.

Метою таких зустрічей є допомога в проходженні новопризначеними працівниками   адаптації, надання їм допомоги в освоєнні умов праці, соціального середовища та корпоративної культури управління.

Як завжди, захід розпочався зі слів Василя Гайнуловича, який привітав молодих спеціалістів із призначенням на посади, побажав впевненості в своїх силах та знаннях, злагодженості в роботі та зауважив, що керівництво управління є відкритим для пропозицій, ідей та конструктивної критики, задля покращення роботи.

Зустріч пройшла у невимушеній обстановці у форматі діалогу, де кожен мав змогу поділитись своїм враженням від перших робочих днів.

По звершенню Василь Фатхутдінов побажав усім бути гідними представниками соціальної служби та гордо нести звання «Державний службовець».

DSC 1021 - Зустріч з новопризначеними працівниками Фонду КиївщиниDSC 1025 - Зустріч з новопризначеними працівниками Фонду КиївщиниDSC 1037 - Зустріч з новопризначеними працівниками Фонду Київщини

DSC 1036 - Зустріч з новопризначеними працівниками Фонду Київщини

background Layer 1