Пропустити навігацію

Про легальну зайнятість у Васильківській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості

08.11.2019 головні спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Олена Шерстюк, Леся Гриценко та начальник відділу з питань перерахунків пенсій № 10 Валентина Метьолкіна провели зустріч з тимчасово безробітними особами, які перебувають на обліку Васильківської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості.

Особливу увагу приділено питанню легального працевлаштування та наслідкам отримання заробітної плати  в «конверті». З присутніми було обговорено механізм зарахування стажу за період перебування на обліку у центрі зайнятості та можливість скористатися добровільною участю у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Також поінформовано про можливість та переваги користування веб-порталом Пенсійного фонду України.

Всі присутні отримали вичерпні та кваліфіковані відповіді на поставлені запитання  стосовно пенсійного законодавства та зарахування страхового стажу.

IMG 20191107 111020 - Про легальну зайнятість у Васильківській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості

IMG 20191107 110446 BURST001 COVER - Про легальну зайнятість у Васильківській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості
burst

 

background Layer 1