Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення громадян Київської області

   Продовжується широка роз’яснювальна робота з питань пенсійного забезпечення громадян Київської області.

   Так, 15.11.2019 відбулась зустріч з педагогічним колективом Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, де доповідачем була заступник начальника відділу з питань перерахунків пенсій № 12 управління застосування пенсійного законодавства Валентина Гончаренко.

   А токож, пройшла зустріч з трудовим колективом Комунального некомерційного підприємства Вишгородська центральна районна лікарня, де інформували присутніх заступник начальника відділу з питань перерахунків пенсій № 11 Вікторія Громадюк та головний спеціаліст відділу з питань перерахунків пенсій № 11 Людмила Черкай.

   Основними тематиками заходів стали: зміни в пенсійному законодавстві та  про порядок обчислення розміру пенсій, новації Пенсійного фонду України (звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та СМС- повідомлення).

   Всі присутні на зустрічах отримали кваліфіковані відповіді на поставлені запитання, а бажаючі заповнили заяви для реєстрації на Вебпорталі.

 IMG 8244 - Про пенсійне забезпечення громадян Київської областіIMG E0142 - Про пенсійне забезпечення громадян Київської області

 

 

 

 

 

background Layer 1