Пропустити навігацію

Зустріч з комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківського пологового будинку»

   04 грудня 2019 року відбулась зустріч заступника начальника відділу та головного спеціаліста відділу з питань перерахунків пенсій №1 управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Валентини Бойко та Марії Рябоштан з трудовим колективом комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківського пологового будинку».

   В ході зустрічі обговорено актуальні питання пенсійного забезпечення. Зокрема, питання призначення пенсій за віком, вислугою років, зміни в пенсійному законодавстві з 01.12.2019 року у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність з 1564 грн. до 1638 грн. Представники Фонду повідомили про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України: призначення пенсії в «один дотик» та СМС – повідомлення.

   На зустрічі були присутні 37 осіб, яким надані відповіді на поставлені питання про умови та порядок призначення та перерахунків пенсій відповідно до законів України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Prezentatsyya1 1 - Зустріч з комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківського пологового будинку»

background Layer 1