Пропустити навігацію

Тиждень права у Селищанському НВК І – ІІІ ступенів

10 грудня 2019 року у Селищанському НВК І – ІІІ ступенів заступник начальника відділу представництва інтересів в судах та інших органах № 4 юридичного управління Тарас Гранько, з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права, провів лекцію з учнями випускних класів на тему: «Права людини — це її правові можливості».

 Лекція стосувалася механізму реалізації громадянами України права на державну службу, що гарантується статтею 21 Загальної декларації прав людини та статтею 38 Конституції України.  У контексті цієї тематики учні мали змогу ознайомитися із поняттям державної служби, вимогами до кандидатів на відповідні посади державної служби та порядком проведення конкурсу.

 Крім того, в якості відповідей на запитання студентів додатково висвітлювалися питання, що стосувалися проходження державної служби та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

20191210 123627 - Тиждень права у Селищанському НВК І – ІІІ ступенів20191210 123608 - Тиждень права у Селищанському НВК І – ІІІ ступенів

background Layer 1