Пропустити навігацію

Зустріч з педагогами Бориспільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 ім. Ю. Головатого

   Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області провели зустріч з педагогами Бориспільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 ім. Ю. Головатого.

   Завданням спеціалістів було донести присутнім інформацію про види пенсій, роз’яснення механізмів їх розрахунку та порядок звернення за призначенням пенсії, перелік необхідних документів та вимог до довідок про заробітну плату для її призначення.

   Окрім того, учасників проінформували про засоби здійснення контролю за набуттям страхового стажу та сплатою страхових внесків – за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України, а також ознайомили присутніх з перевагами електронних послуг, реєстрацію в системі смс-інформування Пенсійного фонду України.

   Також під час заходу було роз’яснено, що формула розрахунку пенсії залежить від розміру пенсії, страхового стажу та заробітку.

   Наприкінці зустрічі майбутні пенсіонери мали змогу поставити свої запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді. Також, спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області роздали педагогам інформаційні буклети.

0 02 09 b702a6a7a46a0417f0ea8ed90ed8bd801259a5606bd13835d0ec166f81e1569c full 1024x576 - Зустріч з педагогами Бориспільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 ім. Ю. Головатого

background Layer 1