Пропустити навігацію

В м. Фастові буде встановлено пам’ятний знак Герою Небесної Сотні

   У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання кожного громадянина України.

   Керівництво Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області сприяє у формуванні в колективі патріотичного виховання, національних та загальнолюдських цінностей, особистісних якостей, що притаманні громадянину України. Зокрема долучають фахівців до заходів загальнонаціонального значення.

   Так, 06 лютого 2020 року відбулась зустріч начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова з Фастівським міським головою Михайлом Нетяжуком та з його першим заступником Оленою Зиковою.

  Метою зустрічі стало обговорення проекту пам’ятного знаку Герою України Саєнко Андрію Степановичу, який буде встановлено біля приміщення Фастівського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Київської області. Голова громадської організації «Об’єднання родин «Небесної сотні» та активістів «Революції Гідності» Тамара Швець, яка була запрошена до обговорення, надала свої пропозиції та зауваження щодо макету меморіалу. Також наголосила, що увага місцевої влади до Героїв Небесної Сотні є проявом патріотизму та шанобливого ставлення до тих, хто ціною свого життя відстоювали мир та цілісність нашої української землі.

   Місце встановлення обрано неспроста, адже приміщення Фонду розташовується на вулиці, яку названо в честь Героя – вул. Саєнка.

   Андрій Степанович загинув 20 лютого 2014 року від кулевого поранення під час Революції Гідності. За життя вів активний спосіб життя, похований на Інтернаціональному кладовищі в м. Фастові. Залишились без батька 2 синів…

1 2 768x1024 - В м. Фастові буде встановлено пам'ятний знак Герою Небесної Сотні2 2 768x1024 - В м. Фастові буде встановлено пам'ятний знак Герою Небесної Сотні3 2 225x300 - В м. Фастові буде встановлено пам'ятний знак Герою Небесної Сотні

background Layer 1