Пропустити навігацію

Ярмарка вакансій у Подільському районному центрі зайнятості населення м. Києва

   Ефективною формою співпраці з центрами зайнятості є взяття участі у ярмарках вакансій. Це один з найдієвіших способів надання допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів. Такий захід відбувся 7 лютого 2020 року у Подільському районному центрі зайнятості населення м. Києва.

   Під час проведення ярмарки заступник начальника управління по роботі з персоналом – начальник відділу проходження державної служби Т. Євстратова та заступник начальника відділу бухгалтерського обліку № 1 – заступник головного бухгалтера А. Апаренкова презентували перелік вакансій фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

   На заході були присутні 9 безробітних, які отримали детальну інформацію про посадові обов’язки, кваліфікаційні вимоги, умови оплати праці та вимоги до компетентності кандидатів, які претендують на зайняття вакантних посад відділу бухгалтерського обліку фінансово-економічного управління.

   Під час ярмарки претендентам на робочі місця доведено інформацію про переваги державної служби, а саме: гарантована стабільна виплата заробітної плати два рази на місяць; надбавка за вислугу років; надбавка за ранг державного службовця; виплата за додаткове навантаження; премії; надання щорічної основної оплачуваної відпустки за вислугу років; соціальні відпустки; при виході у відпустку гарантовано виплачується грошова допомога на оздоровлення; щорічно передбачена виплата додаткової матеріальної допомоги. Державні службовці Головного управління мають можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію за різними навчальними програмами.

   Бажаючим взяти участь у конкурсі Тетяна Євстратова надала інформацію про порядок подання інформації через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС згідно постанови КМУ від 25 вересня 2019 року № 844 шляхом створення профілю користувача на сайті CAREER.GOV.UA та надала для ознайомлення інструктивні матеріали, які допоможуть подати документи для участі у конкурсному відборі, який відбудеться 17 лютого 2020 року.

1 3 1024x768 - Ярмарка вакансій у Подільському районному центрі зайнятості населення м. Києва2 3 - Ярмарка вакансій у Подільському районному центрі зайнятості населення м. Києва3 3 - Ярмарка вакансій у Подільському районному центрі зайнятості населення м. Києва

 

background Layer 1