Пропустити навігацію

Робоча поїздка до м. Славутич

Сьогодні перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак, спільно з начальником управління обслуговування громадян Ілоною Пановою та начальником фінансово-економічного управління Юлією Калитою, здійснили робочий візит до Славутицького відділу обслуговування громадян (сервісний центр).

Метою поїздки стала необхідність скоординувати роботу працівників по напрямам діяльності, в період послаблення карантину, та надання практичної допомоги новопризначеному начальнику зазначеного відділу обслуговування громадян.

Керівниками Головного управління оцінена робота сервісного центру як позитивна, а також вирішені питання, що потребували опрацювання.

Окрім того, перший заступник начальника Головного управління та начальник фінансово-економічного управління зустрілись із заступником генерального директора Державного спеціалізованого підприємства “Чорнобильська АЕС” з економіки та фінансів Оленою Касперович. В ході зустрічі обговорено питання погашення заборгованості ДСП “Чорнобильська АЕС” до Пенсійного фонду України, яка становить 54 млн. грн.1 2 768x1024 - Робоча поїздка до м. Славутич3 2 768x1024 - Робоча поїздка до м. Славутич4 1 768x1024 - Робоча поїздка до м. Славутич5 1 1024x768 - Робоча поїздка до м. Славутич6 768x1024 - Робоча поїздка до м. Славутич

background Layer 1