Пропустити навігацію

Зустріч з керівником Державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами»

Сьогодні, 23 червня 2020 року, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, начальник фінансово-економічного управління Юлія Калита та начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 5 Анатолій Ткаченко, з метою забезпечення своєчасного наповнення бюджету Пенсійного фонду України, здійснили робочу поїздку до Державного спеціалізованого підприємства  «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами».

Основним видом діяльності спецпідприємства являється оброблення та видалення небезпечних відходів. Це підприємство знаходиться в зоні відчуження та є одним з найбільших платників.

Щомісячні нарахування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах складають понад 4 млн. грн.

29 травня 2020 керівником підприємства призначено Валерія Салія, який має великий досвід у сфері управління. Завдяки цьому, у червні почали надходити кошти в рахунок часткового погашення заборгованості.

Зустріч пройшла в атмосфері взаємоповаги, в результаті чого досягнуто домовленості про погашення заборгованості та сплати поточних платежів до кінця червня.

IMG 2234d0925bb9b57c3d8a3343fe442a4f V - Зустріч з керівником Державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами»

 

 

 

 

 

 

background Layer 1